KÜTAHYA / GEDİZ - Altınkent İlkokulu

Altınkent İlkokulu

Adres
ALTINKENT KÖYÜ ÖZYURT MEVKİİ 16. SK. ALTINKENT ILK VE ORTAOKULU BLOK NO: 10 GEDİZ / KÜTAHYA
Vizyon
KENDİNİ SÜREKLİ YENİLEYEN , OKUYAN, İNCELEYEN , ARAŞTIRAN , ANALİZ VE SENTEZLER YAPABİLEN; BÜTÜN ÖĞRENCİLERİN AKLA VE BİLME DAYALI EĞİTİM ORTAMINDA HAYATA VE BİR ÜST ÖĞRENİME HAZIRLANDIĞI;YÖNETİCİ ÖĞRETMEN,PESONEL ÖĞRENCİ VE VELİLERİN ELBİRLİĞİ İLE ÇEVREDE, BÖLGEDE VE ÜLKEDE ETKİN VE NİTELİKLİ MODEL OKUL OLMAKTIR.
Misyon
0BİZLER,ÖZGÜR DÜŞÜNEBİLEN,ÖĞRENMEYİ ÖĞRENEN,BİLİME VE TOPLUMSAL DEĞERLERE İNANAN; AÇIK,GÜVENİLİR VE TUTARLI DAVRANIŞ SERĞİLEYEN,ÇEVRE BİLİNCİNE SAHİP,MÜKEMMELİ YAKALAMAYA ÇALIŞAN,ÖĞRENDİKLERİNİ HAYATA GEÇİREN,ATATÜRK İLKE VE DEVRİMLERİNE SAHİP ÇIKAN BİREYLER YETİŞTİRMEK İÇİN VARIZ !
13:00 Başlama - 18:30 Bitiş
Servis
Köy
11 Km
Sportif Etkinlikler
İl. ilçe ve ulusal düzeyde yapılan sportif etkinliklere maksimum katılım sağlanmaktadır.
Bilim Şenliklerine katılım sağlanmaktadır.
Okulumuzda e-Twinning ve Erasmus projelerim yürütülmektedir.
Erasmus Projeleri kapsamında KA-122 ve KA-210 FAALİYETLERİ YAPILMAKTADIR.